Bytes- och returrätt

Produkter som är köpta från Finlaysons webbshop har 30 dagars fri returrätt. Returrätten gäller även reaprodukter som är köpta i webbshopen. Produkten som returneras skall vara oanvänd och den skall vara i sin ursprungliga förpackning. Måttbeställda produkter så som tyger, kan tyvärr inte returneras. Om produkten är felaktig, var vänlig kontakta reklamaatiot@finlayson.fi.

Hur returnerar jag en vara/varor?

1. Skriv dina kontaktuppgifter, ordernummer samt produktnummer, produktens namn och antal på ett papper. Använd returklistermärket (Postnord)
2. Packa produkterna du ska returnera tillsammans med den självskrivna returneringsblanketten i originalförpackning eller en annan passande förpackning. Du får ett PostNord returklistermärke i samband med din beställning, fäst det ovanpå paketet. Returneringen kostar dig ingenting när du använder returklistermärket.
3. Lämna paketet till närmaste PostNord ombud. 

Återbetalning
När vårt lager mottagit de returnerade produkterna, gör vi en återbetalning enligt valt betalsätt så snabbt som möjligt.

 

Kan jag annullera eller ändra min order?

När ordern är betald kan du tyvärr inte ändra på den. Om du vill annullera eller ändra på din order var vänlig och kontakta vår kundservice på kundtjanst@finlayson.fi.